SYKSYN MUST TUOTTEET

Stoorlan tiimi keräsi syksyn tärkeimmät tärpit kaikista kategorioista. Tsekkaa tiimin suosikkituotteet tästä postauksesta!

PIDÄ KARVAKAVERI TURVASSA

Pimeässä lenkkeily on syksyllä lemmikinomistajien arkipäivääJalo Luminous Juoksuvyö on heijastimella varustettu juoksuvyötuo, joka tuo helpotusta ja turvallisuutta lenkkeilyyn. Vyön avulla saat kädet vapaaksi, joten lenkille saa mukaan vaikka vaunut tai kävelysauvat. Hihnan saa myös muutettua perinteiseksi hihnaksi, eli tuote on monikäyttöinen.

Kynttilänvalossa loikoilu on ehkä syksyn rakastetuin aktiviteettiJoik Unscented Soijavahakynttilä on kaunis sisustuselementti, joka tuo lämpöä ja valoa kotiin. Miksi valita soijavahakynttilä? Soijavaha palaa myrkyttömästi ja pidempään, kuin perinteinen parafiini. Näin se onkin turvallisempi vaihtoehto. Se on myös luonnollisesti biohajoavaa. Purkista saa kauniin tuikkukipon, kun alkuperäinen kynttilä on palanut!

Pimeän kaamoksen aikana kumppanin kanssa vällyjen väliin jääminen on aina hyvä vaihtoehto. Satisfyer Pro 4 Couples Vibraattori Pareille on mainio lisämauste kylmältä pakenemiseen.

Syysflunssa vaanii nurkan takana. Kofeiiniton Dr Stuart's Throat Relief Tee helpottaa kurkkukipuja, maistuu herkulliselta lakritsilta ja kanelilta ja lämmittää kehoa ihanasti. Tämä on täydellinen valinta syksyn leffamaratoneille kaveriksi.

 

Syysmeikistä on helppo saada kaunis ja huoliteltu: siisti pohjameikki, huolitelluit kulmakarvat, ripsiväri ja näyttävä, syvän luumun sävyinen huulipuna tekevät lookista upean helposti! Wet'n'Wild Megalast Liquid Catsuit on nestemäinen huulipuna, joka pysyy tunnista toiseen ilman korjailua ja on kauniin mattapintainen. Sävy Berry Recognize on täydellinen syyssävy.

Tuoksu kodikkaalta! Unique Beautyn luonnonkosmetiikkatuoksut ovat omiaan syksyyn, ja niistä eritysesti Hygge! Hygge tuoksuu hedelmille ja punaisille marjoille, mutta alkutuoksussa on myös ripaus kirpeää vihreyttä. Vanilja lämmittää tuoksua huomaamattomasti. 

Pehmeä puuvillasatiiniyhdistelmä on lakanoissa ihanan tuntuinen. Puuvillantehtaan Neito Pussilakanasetti on kuosiltaan ja värimaailmaltaan kauniin syksyinen. Setti on viimeistelty nauhoilla, joilla sidot pussilakanan alaosan kiinni, jotta peitto pysyy lakanan sisällä. 

Tervetuloa syksyisille ostoksille!


Jätä kommentti

Huomaathan, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista